Websitet anvender cookies. Læs mere... 
Vis siden i mobilvisning
 
Her er du: > Open Source Open Source 
 

Open Source 

opensource-75x65.jpgBegrebet Open Source dækker over en måde at udvikle software på. Princippet er at kildekoden er tilgængelig for alle og at softwaren skal være gratis. På denne måde øges kvaliteten af produkterne ved, at alle der har forstand på kildekoden kan bidrage med deres viden uden, at de bliver udnyttet økonomisk.

I praktis betyder dette, at man ved at bruge Open Source løsninger kan befri sig selv for en lang række problemstillinger. Samtidigt åbner Open Source for en lang række muligheder.

Derfor 

  • Frit valg af samarbejds partner, da leverandøren ikke ejer rettighederne til kildekoden.
  • Produktet kan tilpasses eller udvides efter ens specifikke krav og behov.
  • Ingen udgifter til licenser og kildekode.
  • Maximal sikkerhed mod skjulte bagdøre og andre sikkerhedsbrister.

AgentPHP har kendskab til en række Open Source produkter. Vores produktprogram omfatter nogle udvalgte Open Source produkter, som vi har særlig kendskab til og erfaring med. Disse er alle af den bedste kvalitet og 100% konkurrence dygtige.

Såfremt et ønsket produkt eller produkttype ikke fremgår af vores produktprogram, er man altid velkommen til at kontakte os og høre, om vi har kendskab til et egnet Open Source produkt. Eventuelt kan vi undersøge markedet og give vores vurdering af de mulige produkter..

- "Anvendelsen af Open Source software muliggør, at en webløsning, af god kvalitet og med høj driftsikkerhed kan etableres stort set uden softwareudgifter. Baseres løsningen f.eks. på operativsystemet Li nux, webserveren Apache, databasen MySQL og scriptsproget PHP vil de samlede softwareudgifter udgøre prisen for en Linux-distribution, ca. 700 kr. Skulle en tilsvarende løsning baseres på kommercielle produkter fra Microsoft, Oracle eller lignende, ville licensudgifterne ligge omkring 50 - 100.000 kroner."

Kilde: Patent og varemærkestyrelsens rapport "Open Source i Danmark".