Websitet anvender cookies. Læs mere... 
agentPHP
Professionelle webløsninger og PHP udvikling

Udvikling 

handshake.jpgWebudvikling er agentPHPs kernekompetence. Vi tager os af alt fra små tilretninger og vedligeholdelse af eksisterende websites til udvikling af større projekter.

AgentPHPs webudvikling er primært baseret på PHP og MySQL samt JavaScript.

Vedligeholdelse
Herunder drejer det sig om små rettelser og udvidelser til eksisterende websites. Det kan f.eks. være oprettelse og udsendelse af nyhedsbreve, opbygning af webshops, søgemaskineoptimering og lignende. Eller det kan bare være den løbende vedligeholdelse af et website over tiden.

Projektudvikling
Udvikling af større webprojekter fra bunden eller omfattende systemudvidelser til eksisterende websites over en længere tidsperiode.

Assistance
Når et projekts deadline nærmer sig, eller der er behov for at få sat ekstra skub i udviklingen af et projekt, tilbyder AgentPHP såvel onsite som offsite assistance til jeres webudvikling. Lej f.eks. en PHP programmør i kortere eller længere tid.

Outsourcing
Slip for udgifterne til ekstra personale I jeres udviklingsafdeling. Outsource webudviklingen til agentPHP og få en kompetent partner, som kun er en omkostning, når I har brug for det.

Dit projekt
Har du et projekt, så lad os give et tilbud på en løsning.

Flere informationer
Ring: 40 27 05 42
Mail:
kontakt@agentphp.dk